CMV toernooi 2018

BASISSCHOOLVOLLEYBAL TOERNOOI GSV-HEEMSTEDE WEER GROOT SUCCES.

CMV 2018 ochtend actieCMV 2018 ochtend opslag

De sectie Volleybal van GSV-Heemstede organiseerde afgelopen zondag 11 maart in de sporthal Groenendaal voor de negende maal het basisschoolvolleybaltoernooi voor de basisscholen uit Heemstede en omgeving. Als voorbereiding hierop werd door GSV-Heemstede op verschillende scholen in de groepen 5 tot en met 8 een volleybalclinic gegeven, zodat al deze scholen tijdens hun gymles konden oefenen.

Het toernooi werd gespeeld volgens de regels van het zogenaamde Cool Moves Volleybal (CMV) op 3 verschillende niveaus. Met de iets lichtere/zachtere bal is Cool Moves Volleybal speciaal ontworpen om de jongste jeugd op een eenvoudige en speelse manier de techniek en de regels van het volleybal aan te leren. Deze teamsport is ook een prima optie voor de jeugd die niet een contactsport ambieert.

Bij GSV-Heemstede kan onder deskundige leiding van de jeugdtrainers op dinsdagmiddag vanaf 16:45 tot 18:00 uur in Sporthal Groenendaal geoefend worden. Met veel enthousiasme wierpen de 14 teams zich in de strijd om een goed resultaat neer te zetten. Aangemoedigd door vele aanwezige ouders en grootouders werd om elk punt gestreden.

In de ochtend speelden de jongsten op niveau 2 en 3 ieder om de fel begeerde wisselbeker. Voor de groepen 7 en 8 werd in de middag gespeeld op niveau 4. Op niveau 2 en 4 wist de Voorwegschool en op niveau 3 de Icarus de wisselbeker in de wacht te slepen.

CMV 2018 spandoekCMV 2018 winnaars Niv4

Dank aan de vele vrijwilligers en in het bijzonder de organisator Hans van den Elst voor het perfecte verloop van het Basisschoolvolleybaltoernooi.

 

 

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com