Tafeltennis - recreanten

Voor tafeltennis, zowel in competitieverband als op recreatief niveau, kunt u ook prima bij onze vereniging terecht. Weliswaar zijn we als sectie klein maar onze daden zijn groot en beleven veel plezier aan de tafeltennissport. We zijn bij de Nederlandse Tafeltennis Bond aangesloten. Vijf seniorenteams komen uit in de districtscompetitie terwijl elke tafeltennisser individueel zich voor districtstoernooien kan inschrijven. Elk seizoen organiseren wij zelf voor alle GSV-tafeltennissers ook toernooien zoals de clubkampioenschappen en een dubbeltoernooi. De speelavond is vrijdagavond.

Belangstelling?

U bent van harte welkom om eens op de speelavond de sfeer te komen proeven en vrijblijvend een balletje te slaan in het GSV-Centrum, Franz Schubertlaan 37, Heemstede.

Wilt u nog wat meer informatie neemt u dan gerust contact op met
Onno Meijer, tel: 06-24811276   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
Han Dekker, tel: 06-46893022    e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com