Loopgroep Nordic Walking - Cursus

GSV-Heemstede biedt U de mogelijkheid om mee te doen met Nordic Walking.

Deze vorm van wandelen zorgt er voor dat u op een gemakkelijke manier in conditie kunt komen en kunt blijven. Door gebruik van poles (stokken) wordt het gebruik van alle spieren gestimuleerd. U verdeelt de gebruikte energie over het gehele lichaam. Dat gaat niet zo maar! U hebt daar de juiste techniek voor nodig en die techniek kunt u bij onze vereniging aanleren. 

GSV-Heemstede biedt verschillende mogelijkheden aan:

1.  De Easy wandelgroep - cursus.

Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen die wat minder snel ter been zijn en al of niet een cursus hebben gevolgd. Tijdens de wandeling worden de grondbeginselen van Nordic Walking aangeleerd. In een aan u aangepast tempo zal de instructeur u de fijne kneepjes van het Nordic Walken bijbrengen. Zolang de corona-maatregelen van kracht zijn wordt er om 11.00 uur gestart vanaf de grote parkeerplaats in wandelbos Groenendaal te Heemstede.

U loopt op een 10 rittenkaart à € 50,- en deze is één seizoen geldig.

2.  Basiscursus.

Het is mogelijk om op aanvraag lessen te volgen privé of in groepsverband. In een aantal lessen van ca 1½ uur wordt de basistechniek van het Nordic Walken aangeleerd. De lessen worden gegeven volgens de ALFA methode, de meest oorspronkelijke vorm van Nordic Walking. Hierbij wordt speciaal aandacht gegeven aan de juiste lichaamshouding, effectief gebruik van de poles en optimaal gebruik van uw spieren. De cursusprijs is afhankelijk van het aantal deelnemers.

3.  Loopgroepen.

Voor mensen die een cursus hebben doorlopen, bestaat de mogelijkheid om in een loopgroep mee te doen. De tijden en dagen worden aangepast aan de seizoenen.

Vanaf zaterdag 5 september 2020 wordt om 8.30 uur gelopen in de Amsterdamse Waterleidingduinen ingang Oase. Dit is van toepassing zolang de corona-maatregelen van kracht zijn

U loopt op een 10 rittenkaart à € 50,- en deze is één seizoen geldig.

 

Voor informatie en/of aanmelding:

René Reeuwijk 06-53582295 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com