Nordic Walking

GSV-Heemstede biedt u de mogelijkheid om mee te doen met Nordic Walking. Deze vorm van wandelen zorgt er voor dat u op een gemakkelijke manier in conditie kunt komen en kunt blijven. Door gebruik te maken van poles (stokken) wordt het gebruik van alle spieren gestimuleerd. U verdeelt de gebruikte energie over het gehele lichaam. Dat gaat niet zo maar! U hebt daar de juiste techniek voor nodig en die techniek kunt u bij onze vereniging aanleren.

GSV-Heemstede biedt een aantal mogelijkheden:
1. Basiscursus
2. Loopgroep
3. Easy wandelgroep - cursus
 


Basiscursus
Het is mogelijk om op aanvraag lessen te volgen privé of in groepsverband. In een aantal lessen van ca 1½ uur wordt de basistechniek van het Nordic Walken aangeleerd. Er wordt uitgebreid ingegaan op de theorie en techniek en de lessen worden ondersteund met videobegeleiding. De theorielessen worden gegeven in het GSV-Centrum Fr. Schubertlaan 37, Heemstede.

Er wordt gestart vanaf het GSV-Centrum, de data en de tijden staan vermeld bij de Agenda Nordic Walking. Andere tijden zijn in overleg met de instructeur mogelijk.

De prijs van de cursus is afhankelijk van het aantal deelnemers. Bent u lid van GSV-Heemstede dan krijgt u altijd € 10,00 korting op deze cursus.

 
Loopgroep
Voor mensen die een cursus hebben doorlopen bestaat de mogelijkheid om in een groepsverband te lopen. De tijden en dagen worden aangepast aan de seizoenen. Er wordt gelopen in de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Vanaf zaterdag 5 september 2020 wordt om 8.30 uur gelopen in de Amsterdamse Waterleidingduinen ingang Oase. Dit is van toepassing zolang de corona-maatregelen van kracht zijn.

 

Easy wandelgroep - cursus
Deze wandelgroep is speciaal bedoeld voor mensen die wat minder snel ter been zijn en al of niet een cursus hebben gevolgd. Tijdens de wandeling worden de grondbeginselen van Nordic Walking aangeleerd. In een aan u aangepast tempo zal de instructeur u de fijne kneepjes van het Nordic Walken bijbrengen.

Zolang de corona-maatregelen van kracht zijn wordt er om 11.00 uur gestart vanaf de grote parkeerplaats in wandelbos Groenendaal te Heemstede.

 

U loopt op een 10 rittenkaart à € 50,- en deze is één seizoen geldig.
De loopdata staan vermeld in de Agenda Nordic Walking. U kunt zelf bepalen in welke week u begint.
De eerste ochtend is op zaterdag 5 september 2020.

 

Voor informatie en/of aanmelding:

René Reeuwijk 06-53582295 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com