Conditioneel bewegen voor 65+

Zoals iedereen weet is bewegen en in beweging blijven goed voor lichaam en geest. Bewegen voor senioren is iets voor u als u in een ontspannen sfeer aan gymnastiek wilt doen. Het bewegen is gericht op lenigheid, spierkracht, evenwicht en co√∂rdinatie.

De gym wordt gegeven door een ervaren en deskundige docent en loopt van september tot eind mei.

U kunt gratis twee proeflessen volgen.

Hieronder vindt u informatie over dit onderdeel. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met de voorzitter:
Tel:  023-7851531,  e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

yoga-gsv
In beweging blijven is van belang om uw uithoudingsvermogen te trainen en om spieren en gewrichten sterk en soepel te houden.

Het is op vele fronten bewezen dat verantwoord bewegen een positieve uitwerking heeft op lichaam en geest en op klachten zoals bijv. artrose of diabetes.

In de les Conditioneel bewegen voor ouderen is, ten opzichte van de les Bewegen voor 65+, de fysieke belasting groter doordat er langer en intensiever staande wordt bewogen ook met materialen zoals een bal, hoepel of gewichtje. Aandacht voor een goede houding, het oefenen van de balans en coördinatie is belangrijk onderdeel van de les. De laatste 20 minuten worden grondoefeningen gedaan ter versterking en rekking van buik-, rug- en bilspieren.

Het gezamenlijk bewegen in een groep, voor een groot deel op muziek, geeft ontmoeting, ontspanning en plezier. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie te drinken.

De gym wordt gegeven door ervaren en deskundige docenten.
U bent altijd welkom voor een proefles.

 

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com