Dansshow (jeugd)

IMG 1897040

Om het jaar wordt aan het eind van het seizoen een groots opgezette dansshow gegeven. Alle leden van de street/clipdance- en balletgroepen doen mee. In dit seizoen wordt op 'n zaterdag in juni 2023 de dansshow gepland. De datum wordt nader bekend gemaakt.

De dansshow wordt gegeven op een locatie welke de jeugd het gevoel geeft echte showsterren te zijn en ruim genoeg is om plaats te kunnen bieden aan ouders, familieleden, vrienden, kennissen en andere belangstellenden. Om de kosten van de zaalhuur, licht, geluid en andere bijkomende kosten te kunnen betalen verkopen wij toegangskaarten, uiteraard tegen een zo laag mogelijke prijs.

dansHoe leuk is het om de jeugd het gevoel te geven dat ze ook echte show-girls en show-boys zijn. Daarbij horen prachtige kostuums, goede make-up en mooie accessoires. Om dit voor de show te kunnen bekostigen vragen wij een bijdrage ad € 12,50 per deelnemend jeugdlid. Dit bedrag wordt tegelijk met de contributie gefactureerd.

Kijk op onze foto-galerij voor een impressie van de dansshow van seizoen 2015-2016.

Verdere informatie is bij de leidster te verkrijgen, tel.nr. 06 - 49 944 894 of e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.