Dansshow (jeugd)

IMG 1897040

Eén keer per seizoen treden alle kinderen op die danslessen bij GSV-Heemstede hebben gevolgd, in een leuke gezellige groots opgezette dansshow. Tijdens deze dansshow kunnen de kinderen laten zien wat ze allemaal in het seizoen geleerd hebben.

De dansshow wordt gegeven op een locatie welke de kinderen het gevoel geeft echte showsterren te zijn en ruim genoeg is om plaats te kunnen bieden aan ouders, familieleden, vrienden, kennissen en andere belangstellenden. Om de kosten van de zaalhuur, licht, geluid en andere bijkomende kosten te kunnen betalen verkopen wij toegangskaarten, uiteraard tegen een zo laag mogelijke prijs.

dansBij elke show hoort ook bijpassende kleding, goede make-up en mooie accessoires. Wij zijn van mening dat de kinderen één maal per jaar het gevoel moeten beleven dat ze ook echte show-girls en show-boys zijn. Om deze bijpassende kleding, goede make-up en accessoires voor de show te kunnen bekostigen vragen wij een show/kleding bijdrage ad € 12,50 per kind. Deze showbijdrage wordt tegelijk met de contributie gefactureerd.

Kijk op onze foto-galerij voor een impressie van de dansshow van seizoen 2015-2016.

Verdere informatie is bij de leidster te verkrijgen, tel.nr. 023 – 53 963 44.

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com