CMV toernooi 2015

SCHOOLVOLLEYBALTOERNOOI GSV-HEEMSTEDE GROOT SUCCES.

De sectie Volleybal van GSV-Heemstede organiseerde afgelopen zondag 8 maart in de sporthal Groenendaal voor de zesde maal het schoolvolleybaltoernooi voor de basisscholen uit Heemstede en omgeving. Dit jaar voor het eerst ook een vertegenwoordiging van de Bennebroeker scholen, die in januari een aantal proeflessen (clinics) hebben gekregen van onze trainer Hans van den Elst.

Totaal namen zo’n 100 jeugdige aspirant volleyballers deel aan het toernooi. Er werd gespeeld volgens de regels van het zogenaamde Cool Moves Volleybal (CMV) op 3 verschillende niveaus. De niveaus worden bepaald door de geldende leeftijdsgrenzen en hebben een oplopende moeilijkheidsgraad.

Cool Moves Volleybal is speciaal ontworpen om de jongste jeugd op een eenvoudige en speelse manier de techniek en de regels van het volleybal aan te leren. Bij GSV Heemstede bestaat die mogelijkheid al vele jaren. Onder deskundige leiding van de jeugdtrainers kan op dinsdagmiddag vanaf 16:00 tot 18:30 uur in Sporthal Groenendaal geoefend worden.

Met veel enthousiasme wierpen de diverse teams zich in de strijd om een goed resultaat neer te zetten. Aangemoedigd door vele aanwezige ouders en grootouders werd om elk punt gestreden.

CMVtoernooi2015 WinnaarNiveau4CMVtoernooi2015 WinnarNiveau2CMVtoernooi2015 WinnarNiveau3

Daarnaast was er een demonstratie van het “SmashVolleybal”, een nieuwe vorm van jeugdvolleybal om met name het volleybal voor de jongens aantrekkelijk te maken.

Na een uitbundig toegejuichte prijsuitreiking en met dank aan de vele vrijwilligers in het bijzonder aan organisator Hans van den Elst en de inbreng van Sportservice Heemstede, sloot voorzitter Gert van Kalsbeek om 17 uur het zeer geslaagde evenement af.

 

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com