CMV toernooi 2016

7e SCHOOL VOLLEYBAL TOERNOOI GSV-HEEMSTEDE GROOT SUCCES.

Op zondag 13 maart jl organiseerde de sectie Volleybal van GSV-Heemstede alweer voor de 7e keer het Basisscholenvolleybal-toernooi. Dit jaar zelfs met 24 teams van 7 scholen uit Heemstede.

In een volgepakte Sporthal Groenendaal speelden de leerlingen van groep 4-8 om de hoogste volleybal-eer van Heemstede. Het volleybalspel voor de jeugd gaat met teams van 4 spelers volgens de regels van Cool Moves Volleybal - CMV. Dit zijn speciale regels op niveau die passen bij de leeftijd, haalbaar zijn en die daardoor spel en spelplezier geven.

’s Morgens speelden we met groep 4-6 van de basisscholen. Voor de leerlingen van groep 4-5 op CMV-niveau 2. Basis van dit niveau is het vangen en gooien van de bal over het net, waarbij de bal aan iedere kant maar 1x gespeeld mag worden. Wie een fout maakt moet uit het veld. Je krijgt pas een punt als alle spelers van de andere partij uit het veld zijn.

Groep 5-6 speelt op CMV-niveau 3. Hierbij moet de bal aan iedere kant 2x gespeeld worden, waarbij de 1e bal op een volleybalmanier en de 2e bal wordt gevangen/gegooid. Ook hier: Ander team helemaal uit het veld, je krijgt een punt.

CMV 2016 winnaars Niv2CMV 2016 winnaars Niv3

In de middag speelden de groepen 7 en 8 op CMV-niveau 4. Hierbij moet er 3x gespeeld worden, waarvan de 1e en 3e bal op een volleybalmanier en de 2e bal moet worden gevangen/gegooid. Iedere fout is een punt voor de tegenstander.

CMV 2016 winnaars Niv4CMV 2016 prijsuitreiking

Eind van deze geslaagde dag dankte de voorzitter van de volleybalvereniging GSV-Heemstede Gert van Kalsbeek organisator Hans van den Elst voor de uitmuntende organisatie en het perfecte verloop van het toernooi. Hans ontving een speciale fles Jopen GSV Volleybalbier.

Zin om eens een keertje mee te doen, kom langs. De GSV CMV-jeugd traint iedere dinsdag van 15:45 - 17 uur in Sporthal Groenendaal.

 

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com