Volleybal

Volleybal is een sport voor jong en oud en een gezonde manier om met je lichaam bezig te zijn. Gewoon voor je plezier of om de stress en spanningen van alle dag van je af te spelen. Ontspanning door gezonde inspanning in een team.

GSV-Heemstede Volleybal is een enthousiaste sportieve tak in de vereniging, die volwassenen de gelegenheid biedt tot het beoefenen van de sport volleybal. Wij beperken ons tot volwassen recreanten en dames competitie: we nemen geen jeugdleden aan en hebben op het moment 1 damesteam in de competitie. Kom je uit Heemstede of directe omgeving zoals bijvoorbeeld Haarlem, Zandvoort, Hillegom, Bennebroek of Hoofddorp, kom dan gezellig volleyballen bij ons!

Wij proberen een platform te bieden waarop iedere volwassen recreant voor zijn plezier kan volleyballen. Tijdens de training zal geprobeerd worden je spel te verbeteren, zodat je bij de onderlinge wedstrijden en tijdens toernooien steeds beter gaat spelen. We streven er naar om een leuk niveau aan te bieden zodat er voor iedereen plezier te beleven valt.

Klik hier voor de standen en ranglijst van ons dames competitieteam.

Klik hier als je het programma en uitslagen wilt weten van het belangrijkste toernooi waar de recreanten aan mee doen.

Volleybal bij GSV-Heemstede doe je voor je plezier.

 

Belangstelling? Kom dan eens kijken op een van onze trainingen op dinsdag in Sportplaza Groenendaal in Heemstede. Er kan altijd 2 keer geheel vrijblijvend meegedaan worden om de sfeer te proeven.

Klik hier voor de trainingstijden en contributie 

 

Meer weten? Bel of mail dan naar:

Hans van den Elst   tel.nr. 06-38387380   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com