Tafeltennis - competitie

comp ttVoor tafeltennis, in competitieverband, kun je ook bij onze vereniging terecht. We zijn bij de Nederlandse Tafeltennis Bond aangesloten. Momenteel hebben we drie seniorenteams die op verschillende niveaus uitkomen in de afdelingscompetitie. Daarnaast kan elke tafeltennisser zich individueel (en met een maatje) voor districtstoernooien inschrijven.

Elk seizoen organiseren wij zelf voor alle GSV-tafeltennissers toernooien zoals de clubkampioenschappen en het mixed dubbeltoernooi. Deze extra gezellige avonden starten we met een gezamenlijk etentje.

De speelavond thuis is vrijdagavond. Voor de uitwedstrijden kun je ook doordeweekse andere speelavonden hebben.

Belangstelling? Je bent van harte welkom om eens op de speelavond de sfeer te komen proeven en vrijblijvend een balletje te slaan in het GSV-Centrum, Franz Schubertlaan 37, Heemstede. Heb je zelf geen batje, geen probleem, wij hebben er één voor je klaar liggen.

Wil je nog wat meer informatie, neem dan gerust contact op met

Jan Kuster, tel: 06 - 132 743 55   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of

Han Dekker, tel: 06 - 468 930 22    e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Overzicht van speeldagen, speeluren en contributie tafeltennis 

Website NTTB:
Nederlandse Tafeltennisbond, regio Noord voor alle wekelijkse standen
Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB)

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com