Tafeltennis - competitie

comp ttVoor tafeltennis, in competitieverband, kun je ook bij onze vereniging terecht. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Tafeltennis Bond. Momenteel hebben we vier seniorenteams die op verschillende niveaus uitkomen in de afdelingscompetitie. Twee teams komen uit in de duo-competitie. Daarnaast kan elk lid zich individueel (of met een maatje) voor districtstoernooien inschrijven, we zijn trots op de prijzen die onze leden behalen bij de Noord-Hollands kampioenschappen.

Elk seizoen organiseren wij zelf voor alle GSV-tafeltennissers toernooien zoals de clubkampioenschappen en het mixed dubbeltoernooi. Deze extra gezellige avonden starten we met een gezamenlijk etentje.

De speelavond thuis is vrijdagavond en we hebben dit seizoen weer nieuwe tafels. Voor uitwedstrijden kun je doordeweekse speelavonden hebben die niet op vrijdag vallen. Competitie is één keer per week.

Belangstelling? Je bent van harte welkom om eens op de speelavond de sfeer te komen proeven en vrijblijvend een balletje te slaan in het GSV-Centrum, Franz Schubertlaan 37, Heemstede. Heb je zelf geen batje, geen probleem, wij hebben er één voor je klaar liggen.

Wil je nog wat meer informatie, neem dan gerust contact op met

Jan Kuster, tel: 06 - 132 743 55   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of

Han Dekker, tel: 06 - 468 930 22    e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Klik hier voor een overzicht van speeldagen, speeluren en contributie

Website NTTB:
Nederlandse Tafeltennisbond, regio Noord voor alle wekelijkse standen
Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB)

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com