Tafeltennis

 
Nieuwe leden zijn bij onze relatief kleine maar gezellige sportvereniging van harte welkom. Zij kunnen rekenen op een hartelijke ontvangst en begeleiding van alle leden om snel een goede basis van het tafeltennisspel aan te leren. Uiteraard is een eerste kennismaking geheel en al voor onze rekening. Een gezellige bar met redelijke prijzen en ontspannen eigen bediening maakt het zeker tot een sportief en gezellig wekelijks uitje.
 
Voor tafeltennis, zowel recreatief als in competitieverband, kun je prima bij onze vereniging terecht. Weliswaar zijn we een kleine sectie maar onze daden zijn groot en het is vooral heel gezellig tafeltennissen in ons GSV-Centrum.
 
De speelavond is vrijdagavond. Elke vrijdagavond kunnen de leden vanaf 20:00 uur onder deskundige begeleiding weer "een balletje slaan". Belangstelling? Kom dan eens op de speelavond kijken en vrijblijvend meedoen in het GSV-Centrum aan de F. Schubertlaan 37, Heemstede. Wij hebben een batje voor je klaar liggen.
 
Klik hier voor de speeltijden en contributie.
 
 
Wil je nog wat meer informatie, neem dan gerust contact op met

Jan Kuster, tel: 06 - 132 743 55   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of

Han Dekker, tel: 06 - 468 930 22    e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com