Loopgroep Nordic Walking - Cursus

GSV-Heemstede biedt U de mogelijkheid om mee te doen met Nordic Walking.

1.  De Easy wandelgroep

Deze groep/cursus is speciaal bedoeld voor mensen die wat minder snel ter been zijn. Tijdens de wandeling worden de grondbeginselen van Nordic Walking aangeleerd. In een aangepast tempo zal de instructeur u de fijne kneepjes van het Nordic Walken bijbrengen. De vereniging zorgt eventueel voor stokken. U loopt op een 10 rittenkaart à € 50,- en deze is na aanschaf een jaar geldig. De eerste keer is als kennismaking gratis. Er wordt gelopen in wandelbos Groenendaal in Heemstede in het NIET hondengedeelte.

Vanaf zaterdag 24 september 2022 wordt er weer gelopen. Verzamelen vanaf 11.15 uur op de grote parkeerplaats in het bos voorbij restaurant Groenendaal (Sparrenlaan).

2.  Loopgroep gevorderden

Voor mensen die bekend zijn met Nordic Walking is er de mogelijkheid om in een loopgroep mee te doen. Ter kennismaking is de eerste keer gratis. De jaarkaart voor de AWD (Amsterdamse Waterleidingduinen) krijgt u bij definitieve inschrijving van de vereniging.

Vanaf zaterdag 24 september 2022 wordt er om 8.30 uur gelopen in de Amsterdamse Waterleidingduinen ingang Oase (verzamelpunt).  Dit is van toepassing zolang er geen corona-maatregelen van kracht zijn.

U loopt op een 10 rittenkaart à € 50,- en deze is na aanschaf een jaar geldig.

3.  Basiscursus.

Het is mogelijk om op aanvraag lessen te volgen privé of in groepsverband. In een aantal lessen van ca 1½ uur wordt de basistechniek van het Nordic Walken aangeleerd. Hierbij wordt speciaal aandacht gegeven aan de juiste lichaamshouding, effectief gebruik van de poles en optimaal gebruik van uw spieren. De cursusprijs is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Voor informatie en/of aanmelding:

Instucteur: René Reeuwijk

06 - 53 58 2295   email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com