Nordic Walking

GSV-Heemstede biedt u de mogelijkheid om mee te doen met Nordic Walking. Deze vorm van wandelen zorgt er voor dat u op een gemakkelijke manier in conditie kunt komen en kunt blijven. Door gebruik te maken van poles (stokken) wordt het gebruik van alle spieren gestimuleerd. U verdeelt de gebruikte energie over het gehele lichaam. Dat gaat niet zo maar! U hebt daar de juiste techniek voor nodig en die techniek kunt u bij onze vereniging aanleren.

Er zijn 2 verschillende mogelijkheden:
1. Basiscursus
2. Easy wandelgroep - cursus


Basiscursus
Het is mogelijk om op aanvraag lessen te volgen privé of in groepsverband. In een aantal lessen van ca 1½ uur wordt de basistechniek van het Nordic Walken aangeleerd. Er wordt uitgebreid ingegaan op de theorie en techniek en de lessen worden ondersteund met videobegeleiding.

Er wordt gestart vanaf het GSV-Centrum, de data en de tijden staan vermeld bij de Agenda Nordic Walking. Andere tijden zijn in overleg met de instructeur mogelijk.

De cursusprijs is afhankelijk van het aantal deelnemers. Bent u lid van GSV-Heemstede dan krijgt u altijd € 10,00 korting!

Easy wandelgroep - cursus
Deze wandelgroep is speciaal bedoeld voor mensen met een (lichte) lichamelijke beperking.
Tijdens de wandeling worden de grondbeginselen van Nordic Walking aangeleerd. In een aan u aangepast tempo zal de instructeur u de fijne kneepjes van het Nordic Walken bijbrengen. Deze groep is op zaterdagochtend en start vanaf het GSV-Centrum om 11.30 uur. De looplocatie is het wandelbos Groenendaal in Heemstede.

U loopt 10 keer mee en dat kost u € 50,00. De loopdata staan vermeld in de Agenda Nordic Walking. U kunt zelf bepalen in welke week u met de cursus begint.

De eerste ochtend is op zaterdag 28 september 2019 om 11.30 uur vanaf het GSV-Centrum.

 

Loopgroep

Voor mensen die een cursus hebben doorlopen bestaat de mogelijkheid om in een loopgroep mee te doen. De tijden en dagen worden aangepast aan de seizoenen. Er wordt gelopen in de Amsterdamse Waterleidingduinen.

De loopgroep start op zaterdag 28 september 2019 om 8.30 uur. Verzamelpunt is bij het GSV-Centrum.

De kosten voor de loopgroep bedragen € 50,- voor deelname aan 10 sessies.

Voor informatie en/of aanmelding:

René Reeuwijk 023-8447496 of 06-53582295  e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com