Bewegen voor volwassenen

De dans gerelateerde lessen voor volwassenen vinden voornamelijk plaats in het GSV-centrum waar wij de beschikking hebben over een mooie spiegelwand en een barre. De leidster is hierdoor goed in staat uw bewegingen te volgen. Ook voor u zelf is het een goed hulpmiddel om uw bewegingen te corrigeren.

Onderdelen:

  • Gymnastiek/Volleybal 55+
  • Total Body Workout
  • Body & Mind fitness
  • Zumba/Aerobics

Hieronder vindt u informatie over deze onderdelen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met:
Ina Roest   tel:  023-7851531,  e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gymnastiek/Volleybal 55+

Gezellige ontspanning door gezonde inspanning voor dames en heren, die de spieren los willen houden d.m.v. gymnastische grond- en loopoefeningen. Het oefenuur sluiten we af met een ontspannend partijtje volleybal.

 

Total Body Workout 

Een speciaal en effectief oefenprogramma voor dames, gericht op de dieper gelegen spieren. Hierdoor wordt het lichaam verstevigd op plaatsen waar dat wordt gevraagd. De oefenuren bestaan uit een uitgebreide warming-up, gevolgd door een aerobicsgedeelte op conditie geschoold, daarna afgewisseld door oefeningen met steps en gewichten. Het geheel wordt afgesloten met rek- en strekoefeningen om spierpijn te voorkomen.

 

Body & Mind fitness

Een sport, waarbij zowel lichaam als geest gedurende anderhalf uur een intensieve, inspannende en ontspannende training krijgen waardoor u de sportzaal als "herboren" verlaat.

 

 Zumba/Aerobics

De lessen kunnen gecombineerd met ’n half uur Zumba en aansluitend één uur Aerobics gevolgd worden. Maar het is ook mogelijk om het lesuur Aerobics apart te volgen.

 

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com