Dansen - Volwassenen

Voor volwassenen die graag dansen biedt GSV-Heemstede:

  • Ballet
  • Internationale dans

Voor informatie betreffende balletlessen kunt u contact opnemen met de dansdocente, tel.nr. 023-5396344.

Voor informatie betreffende de internationale dans kunt u contact opnemen via tel. nr. 023 - 5362146.

Uiteraard kunt u in beide gevallen ook contact opnemen met de voorzitter: Tel.nr. 023-7851531 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ballet

Heeft u vroeger aan klassiek balletles deelgenomen en zou u dat weer op willen pakken? Of heeft u niet eerder aan balletles meegedaan omdat het, om wat voor reden ook, er nooit van is gekomen?

GSV-Heemstede biedt u hiertoe de mogelijkheid. Vanaf september kunt u op de woensdagavond onder begeleiding van een ervaren dansdocente deelnemen aan klassiek ballet. We beginnen met eenvoudige oefeningen aan de barre voor de spiegelwand. Veel aandacht wordt besteed aan houding en lenigheid. Er wordt rekening gehouden met verschil in niveau.

U bent van harte welkom voor een proefles!

 
Internationale dans

internationaledans067

Altijd al willen dansen en het kwam er niet van? Op de dinsdagmiddag dansen we internationaal bij GSV-Heemstede.

Internationale folkloremuziek met melancholische of opzwepende ritmes waarop we dankzij een uitstekende didactische begeleiding de traditionele figuren leren dansen. De internationale dans stamt uit verschillende culturen van over heel de wereld; achter elke dans die we leren steekt wel een verhaal en vaak hebben de figuren die we leren een betekenis.
Internationaal dansen is werken aan uw houding, conditie en gevoel voor ritme, maar ook met anderen in een gezellig groepsverband samenzijn.
Zowel man als vrouw, jong of oud, beginner of gevorderde is welkom, ook diegenen die menen dat ze niet kunnen dansen. We starten met de beginners en stromen naadloos door naar het middenniveau en we eindigen met de wat pittiger dansen.
 
Interesse? U bent van harte welkom om een keer te komen kijken en nog leuker om een dans mee te doen.
 

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com