Vlieg mee met Dance Airlines

op .

Zaterdag 15 juni 2019 hebben de leden van de Streetdance - en Balletgroepen van GSV-Heemstede met veel enthousiasme de jaarlijkse dansshow opgevoerd. De leeftijden binnen die groepen variëren van 3 t/m 17 jaar.
De aula van de scholengemeenschap “Het Schoter” in Haarlem was gevuld met familieleden, genodigden en andere belangstellenden om van het jaarlijkse spektakel te genieten.
 
De verhaallijn van deze dansvoorstelling, met als titel "Vlieg mee met Dance Airlines", werd als rode draad in musicalvorm gebracht.
Stel je voor, je doet met je dansschool mee aan een danswedstrijd en je wint een wereldreis!
In duizelingwekkende vaart vliegt de dansklas over de hele wereld waar ze kennismaken met diverse kleurrijke uitingen en stijlen van cultuur en dans. Ieder bezocht land staat even in de schijnwerpers met hier en daar een knipoog naar de wereld van fantasie. Aanwezigen genoten van o.a. spaanse, oostenrijkse, russische, franse, afrikaanse, zuidamerikaanse en chinese dansen. Edoch de boerendans Hakketoon uit ons eigen land lieten de jongste kinderen ook in de show zien. En ondanks dat piloot Timo de handleiding van de besturing van het vliegtuig was vergeten kwam de dansklas met hun juf weer veilig naar huis terug.
 
De kinderen zagen er in hun kostuums, met hun make-up en gestyled haar oogverblindend uit. Het publiek keek zijn ogen uit. Vanaf het begin werd al duidelijk met welke tomeloze inzet er ook gedurende dit seizoen door groot en klein weer veel geoefend werd.
 
dansshow 2019 scaled
 
De choreografie was in handen van dansdocente Anneke van Oorsouw en haar echtgenoot René schreef het verhaal. De dansvoorstelling was mede mogelijk dankzij de grote inzet van het organisatieteam, hulpouders en bijdragen van een aantal sponsors.
 

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com