Burgemeester huldigt jubilarissen

op .

burgemeester spreekt

Zaterdag 24 november werden ruim 40 jubilarissen gehuldigd die 10, 25, 50 en 70 jaar lid zijn van GSV-Heemstede. Een 70-jarige jubilaris is uniek binnen de vereniging, zeker als je bedenkt dat de vereniging 73 jaar bestaat.

Onze burgemeester Astrid Nienhuis kwam speciaal voor deze zeer bijzondere gelegenheid de leden Martje Ganzeman-Heringa (95jr) en Amber Janssen (12jr) huldigen, die al 70 respectievelijk 10 jaar lid zijn. Een mooi moment waarop jong en oud in elkaar overvloeit. Begonnen in 1948 bij de sectie gymnastiek moest mevrouw Ganzeman, met groot succes, GSV-Heemstede verdedigen bij de wedstrijden in Zandvoort. Nu speelt zij haar rol al weer zo’n 30 jaar bij de afdeling Bridge.

 

 

 

Amber en Martje

 

Niet ongenoemd mag blijven is Wil Knoester-Van Straaten. Met haar 50 jaar lidmaatschap bij de sectie gymnastiek en haar zeer respectabele leeftijd van 87 jaar, niet minder bewonderenswaardig. Omdat zij niet aanwezig kon zijn op de jubilarissendag zelf, is zij in het bijzijn van haar medesporters twee weken eerder gehuldigd tijdens haar 'bewegen voor 65+' les.

Wil Knoester - van Straaten gehuldigd

Medesporters van Wil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opvallend is de geestelijke en fysieke vitaliteit van alle gehuldigde jubilarissen. Zou het iets te maken hebben met de vereniging?

Na de huldiging van de sportievelingen werden, onder het genot van een hapje en drankje, mooie anekdotes verteld door de oudste en andere jubilarissen. De feestelijkheden bij deze gezellige vereniging werden nog even voortgezet, waarna eenieder met een presentje huiswaarts keerde.

jubilarissen 2018

 

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com