Dansvoorstelling GSV-Heemstede

op .

Het is een jaarlijkse traditie dat tegen het eind van het sportseizoen de jeugdleden van de streetdance- en balletgroepen GSV-Heemstede aan een groots opgezette dansshow meedoen. Zo ook dit jaar op zaterdagmiddag 9 juni j.l. in de Schoter Scholengemeenschap in Haarlem. De zaal was geheel met familieleden en andere belangstellenden gevuld. Het werd een feestje en dit vooral voor en dankzij de kinderen. Ze schitterden als echte sterren in de show met de titel “het eind van de regenboog”. Ze droegen prachtige kleding en hadden mooie make-up op hun gezichtjes. Ook dansten meisjes uit de selectie solo’s op spitzen. Met veel plezier lieten de jongens en meisjes zien wat zij tijdens de lessen van hun juf in het afgelopen seizoen geleerd hebben. De verschillende dansen onderstreepten de verhaallijn, welke als rode draad door de dansvoorstelling heen liep. De choreografie was in handen van Anneke van Oorsouw en haar echtgenoot René was de regisseur.

Dansshow 2018

Info-boekje

op .

Het info-boekje van seizoen 2018-2019 is hier in te zien.

Als u liever de papieren versie in handen heeft, dan kunt u het op diverse plaatsen ophalen.

Het info-boekje is verkrijgbaar:

- Bij het GSV-Centrum.

- In het folder-rek bij Sportplaza Groenendaal (*)

- Bij de folders in Bibliotheek Heemstede (*)

- Bij de folders in het Raadhuis van Heemstede (*)

(*) Wij vullen de voorraad op deze locaties regelmatig aan, maar kunnen niet garanderen dat er een boekje aanwezig is op het moment dat u daar bent. Iemand anders kan u net voor zijn geweest. Op het GSV-Centrum is vanaf 1 september wel altijd een ruime hoeveelheid info-boekjes aanwezig.

 

Hoe spek ik de kas van GSV-Heemstede?

op .

vomar-klantenkaartWie GSV-Heemstede een warm hart toedraagt en bij Vomar Voordeelmarkt boodschappen doet, zorgt ervoor dat de clubkas gratis gespekt wordt.
Bij het afrekenen geef je gewoon 'De Klant-Is-Koningkaart' aan de cassière.

Op de Klant-Is-Koningkaart wordt bij de kassa bijgehouden hoeveel geld er aan boodschappen is besteed. Over het totaal bestede bedrag keert Vomar Voordeelmarkt eenmaal per drie maanden 0,5% uit aan de vereniging. Hoe meer leden van GSV Heemstede bij de Vomar Voordeelmarkt boodschappen doen, hoe meer onze clubkas gespekt wordt. Het enige wat je hoeft te doen is de kaart bij de vereniging te registreren. Je geeft je kaartnummer en naam door aan het secretariaat per e mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk naar postbus 309, 2100 AH Heemstede. Let op, naam en kaartnummer luisteren nauw.

Verder hoef je dan niets te doen.

Dit kan oplopen tot een heel aardig bedrag.

Heb je nog geen kaart? Vraag dan de Klant-Is-Koningkaart gratis aan bij de servicebalie van de Vomar of online: http://www.vomar.nl/klant-is-koning-kaart.html  

Help mee en steun GSV! Hartelijk bedankt!

U vindt altijd een Vomar vestiging bij u in de buurt
 
Heemstede

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com