Wijziging Meivakantie voor Volleybal

op .

Beste volleyballers,

Aan het begin van het seizoen was de Meivakantie voor GSV-Heemstede vastgesteld op de periode van 21 april t/m 6 mei 2018. Het blijkt echter dat op verreweg de meeste scholen in onze regio de Meivakantie een week later begint, de schoolvakantie loopt dus van 28 april t/m 13 mei.

Het sectiebestuur van Volleybal heeft besloten om de trainingen aan te passen aan de schoolvakanties. Dat betekent dat er op dinsdag 24 april WEL volleybaltraining is, en NIET op 1 en 8 mei. De eerste training na de Meivakantie is dan op dinsdag 15 mei.

Voor badminton verandert er niets, dinsdag 24 april was vastgesteld als de laatste speelavond van dit seizoen en dat blijft zo.

 

Vrijwilligersdag en ALV

op .

Het VB heeft de data vastgesteld van de volgende activiteiten:

Vrijwilligersdag op zaterdag 21 april 2018 vanaf 15.00 uur

Algemene Leden Vergadering op vrijdag 25 mei 2018 vanaf 20.00 uur

Voor de vrijwilligersdag zullen betrokkenen van het VB een uitnodiging ontvangen en de ALV is natuurlijk voor ieder lid een ‘must’ om te bezoeken. De agenda van de ALV zal te zijner tijd worden gepubliceerd, zowel op de website, in het GSV-gebouw als in ‘De Heemsteder’.

Namens het VB,

René Akerboom, Voorzitter

Benoeming twee vertrouwenspersonen

op .

Het VB is bijzonder blij dat zij in de afgelopen vergadering twee vertrouwenspersonen heeft kunnen benoemen voor GSV-Heemstede. Bij een vereniging als de onze is een vertrouwenspersoon een heel belangrijke functie, zeker gezien alle maatschappelijke ontwikkelingen die dagelijks in de media tot uiting komen. Wij willen benadrukken dat niet alleen kinderen zich tot de vertrouwenspersonen kunnen wenden, maar dat zij voor alle leden van de vereniging benaderbaar zijn. Dit alles gaat in volledige anonimiteit.

Voor beide vertrouwenspersonen is het VB in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Verder zijn wij heel blij met het korte protocol dat beide vertrouwenspersonen hebben opgesteld en dat u kunt terugvinden op deze website onder de tab "veilig sporten". Daarnaast stellen beide zich kort aan u voor en zijn de contactgegevens van de dames op de website te vinden, zowel telefonisch als via e-mail.

Het VB zal in de nabije toekomst alle leden informeren, dus naast het informeren via de website ook een brief verzenden met relevante informatie over dit belangrijke onderwerp. Daarnaast is het de bedoeling dat de vertrouwenspersonen op termijn alle kinderen een keer bezoeken, enerzijds om zich voor te stellen, anderzijds om de rol van vertrouwenspersoon met de kinderen te delen en zo de toegang tot de vertrouwenspersonen laagdrempelig te maken.

Vanzelfsprekend hoopt het VB dat er nooit gebruik van de vertrouwenspersonen hoeft te worden gemaakt, maar mocht dit toch ooit het geval moeten zijn, dan vertrouwt het VB er op twee kundige en professionele krachten te hebben die het proces van begin tot einde goed en onafhankelijk kunnen begeleiden. Wij wensen Frederiek Stapel en Marit Huizinga-Boers veel succes als vertrouwenspersonen binnen GSV-Heemstede.

Namens het VB, René Akerboom

Info-boekje

op .

Het info-boekje van seizoen 2017-2018 is beschikbaar. Net als vorig seizoen wordt het boekje niet huis-aan-huis verspreid, maar kunt u het zelf op diverse plaatsen ophalen. U kunt het boekje ook inkijken of als pdf downloaden door hier met de muis te klikken.

Het info-boekje is verkrijgbaar:

- Bij het GSV-Centrum.

- In het folder-rek bij Sportplaza Groenendaal (*)

- Bij de folders in Bibliotheek Heemstede (*)

(*) Wij vullen de voorraad op deze locaties regelmatig aan, maar kunnen niet garanderen dat er een boekje aanwezig is op het moment dat u daar bent. Iemand anders kan u net voor zijn geweest. Op het GSV-Centrum is vanaf 1 september wel altijd een ruime hoeveelheid info-boekjes aanwezig.

 

Hoe spek ik de kas van GSV-Heemstede?

op .

vomar-klantenkaartWie GSV-Heemstede een warm hart toedraagt en bij Vomar Voordeelmarkt boodschappen doet, zorgt ervoor dat de clubkas gratis gespekt wordt.
Bij het afrekenen geef je gewoon 'De Klant-Is-Koningkaart' aan de cassière.

Op de Klant-Is-Koningkaart wordt bij de kassa bijgehouden hoeveel geld er aan boodschappen is besteed. Over het totaal bestede bedrag keert Vomar Voordeelmarkt eenmaal per drie maanden 0,5% uit aan de vereniging. Hoe meer leden van GSV Heemstede bij de Vomar Voordeelmarkt boodschappen doen, hoe meer onze clubkas gespekt wordt. Het enige wat je hoeft te doen is de kaart bij de vereniging te registreren. Je geeft je kaartnummer en naam door aan het secretariaat per e mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk naar postbus 309, 2100 AH Heemstede. Let op, naam en kaartnummer luisteren nauw.

Verder hoef je dan niets te doen.

Dit kan oplopen tot een heel aardig bedrag.

Heb je nog geen kaart? Vraag dan de Klant-Is-Koningkaart gratis aan bij de servicebalie van de Vomar of online: http://www.vomar.nl/klant-is-koning-kaart.html  

Help mee en steun GSV! Hartelijk bedankt!

U vindt altijd een Vomar vestiging bij u in de buurt
 
Heemstede

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com