Koppelklaverjassen

op .

 

Op vrijdag 16 februari 2018 wordt het koppelklaverjastoernooi gehouden. Dit toernooi staat open voor alle leden van GSV-Heemstede en kost € 10,- per koppel.

Vanaf 12 januari kunt u zich inschrijven bij Lia Besselink, tel. nr: 023-8881954 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Overige informatie:

 • Het toernooi is van 19.45 - 23.00 uur;
 • Inschrijven kan van 12 tot en met 26 januari;
 • De leden die al bij ons klaverjassen hebben voorrang;
 • Er kunnen in totaal 60 personen meedoen;
 • Ontvangen inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt;
 • VOL = VOL;

 

Van het bestuur - 14 december 2017

op .

Beste leden van GSV-Heemstede

Na de eerste winterse buien van de afgelopen dagen, met daarbij de overlast en afgelastingen van diverse activiteiten, en kijkend op de kalender is het helder dat wij het einde van 2017 naderen. Het Verenigingsbestuur (VB) wenst u allen gezellige kerstdagen toe en een mooie jaarwisseling.

Voor 2018 hopen wij dat u in goede gezondheid mag blijven genieten van het lidmaatschap van onze vereniging.

Tot slot hebben wij een aantal positieve bestuurlijke zaken te melden, voortkomend uit de ALV van 17 november j.l.

 • Er is een reserve lid van de financiële commissie benoemd; zijn naam is Ron Weijers, sectie volleybal.
 • Er is een PR-medewerker benoemd, zijn naam is Louis te Boekhorst, sectie volleybal.
 • Het VB is in een vergevorderd stadium met de benoeming van twee vertrouwenspersonen. De verwachting is dat zij in januari kunnen worden benoemd. Zij zijn ouders van kinderen van de sectie Gymnastiek/Dans.

Het VB is bijzonder verguld met de invulling van deze functies. De contactgegevens van genoemde personen zullen t.z.t. op de website worden vermeld en over de vertrouwenspersonen zal apart worden gecommuniceerd, waarbij zij zich kort zullen voorstellen.

Betreffende de PR-medewerker; zijn benoeming houdt in dat er een centraal punt binnen de vereniging is waarlangs de communicatie dient te gaan. De precieze gang van zaken zal in de loop der tijd zichzelf wijzen.

Met hartelijke sportgroet,

René Akerboom

Voorzitter VB

Jubilarissendag

op .

Zaterdag 25 November was de dag dat de jubilarissen van GSV-Heemstede in het zonnetje werden gezet. Dit wordt elk jaar gevierd, dit jaar zijn er maar liefst 39 jubilarissen:

 • 25 leden met een 10-jarig lidmaatschap
 • 13 leden met een 25-jarig lidmaatschap
 • 1 lid met een 40-jarig lidmaatschap, Lenie Belien-Kuipers, tevens Erelid van GSV-Heemstede

Alle aanwezige jubilarissen ontvingen van voorzitter Rene Akerboom de welbekende pennenset en tevens een button met daarop hun jubileumjaar vermeld.

Het was een bijzonder geslaagde viering, waarbij de jubilarissen aan het eind van de middag met een tevreden gevoel en een bloemetje huiswaarts keerden.

jubilarissen 2017 small

 

 

Info-boekje

op .

Het info-boekje van seizoen 2017-2018 is beschikbaar. Net als vorig seizoen wordt het boekje niet huis-aan-huis verspreid, maar kunt u het zelf op diverse plaatsen ophalen. U kunt het boekje ook inkijken of als pdf downloaden door hier met de muis te klikken.

Het info-boekje is verkrijgbaar:

- Bij het GSV-Centrum.

- In het folder-rek bij Sportplaza Groenendaal (*)

- Bij de folders in Bibliotheek Heemstede (*)

(*) Wij vullen de voorraad op deze locaties regelmatig aan, maar kunnen niet garanderen dat er een boekje aanwezig is op het moment dat u daar bent. Iemand anders kan u net voor zijn geweest. Op het GSV-Centrum is vanaf 1 september wel altijd een ruime hoeveelheid info-boekjes aanwezig.

 

Hoe spek ik de kas van GSV-Heemstede?

op .

vomar-klantenkaartWie GSV-Heemstede een warm hart toedraagt en bij Vomar Voordeelmarkt boodschappen doet, zorgt ervoor dat de clubkas gratis gespekt wordt.
Bij het afrekenen geef je gewoon 'De Klant-Is-Koningkaart' aan de cassière.

Op de Klant-Is-Koningkaart wordt bij de kassa bijgehouden hoeveel geld er aan boodschappen is besteed. Over het totaal bestede bedrag keert Vomar Voordeelmarkt eenmaal per drie maanden 0,5% uit aan de vereniging. Hoe meer leden van GSV Heemstede bij de Vomar Voordeelmarkt boodschappen doen, hoe meer onze clubkas gespekt wordt. Het enige wat je hoeft te doen is de kaart bij de vereniging te registreren. Je geeft je kaartnummer en naam door aan het secretariaat per e mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk naar postbus 309, 2100 AH Heemstede. Let op, naam en kaartnummer luisteren nauw.

Verder hoef je dan niets te doen.

Dit kan oplopen tot een heel aardig bedrag.

Heb je nog geen kaart? Vraag dan de Klant-Is-Koningkaart gratis aan bij de servicebalie van de Vomar of online: http://www.vomar.nl/klant-is-koning-kaart.html  

Help mee en steun GSV! Hartelijk bedankt!

U vindt altijd een Vomar vestiging bij u in de buurt
 
Heemstede

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com