Brief aan vrijwilligers

op .

VRIJWILLIGERSDAG

Beste vrijwilligers,

Zoals we allen meemaken leven we in een bijzondere tijd. Het leven zoals wij wensen en kennen, in alle vrijheid en met activiteiten die ons leven opfleuren en verrijken, is op de kop gezet. En zover het op dit moment van schrijven naar uitziet is het nog lang niet zeker wanneer de regeringsmaatregelen ons weer wat meer ruimte gaan geven.

De maatregelen ter bestrijding van het Corona-virus hebben ook gezorgd dat alle activiteiten van GSV-Heemstede vanaf half maart zijn opgeschort en uiteindelijk zelfs geheel zijn gestopt voor het lopende seizoen 2019-2020. Een nooit geziene én verwachte situatie in de moderne tijd.

Helaas heeft de huidige situatie ook gevolgen voor de viering van onze vrijwilligersdag; deze stond gepland voor zaterdag 25 april 2020. Deze viering is voor het Verenigingsbestuur (VB) en de sectiebesturen dé mogelijkheid om de vele vrijwilligers van onze vereniging in het zonnetje te zetten en echt één van de hoogtepunten van het seizoen.

Het VB heeft nagedacht over een alternatief, maar uiteindelijk moeten besluiten om de vrijwilligersdag voor dit seizoen geen doorgang te laten vinden. Het geld dat er voor begroot stond reserveert het VB voor de viering volgend jaar; deze zal dan ook (nog) uitgebreider zijn dan we gewend zijn. De nadere invulling van de viering seizoen 2020-2021 zal t.z.t. in goede samenwerking met de sectiebesturen plaatsvinden.

Een moeilijk besluit is het geweest, omdat onze vereniging niet kan bestaan zonder haar vrijwilligers. En het is bijzonder triest dat het VB en de sectiebesturen jullie nu niet kunnen ontvangen, om onze grote waardering voor het werk dat jullie doen, te uiten. Het VB zag echter geen realistische en verantwoorde mogelijkheden/alternatieven. Maar wij beloven dat wij volgend jaar dit zullen compenseren met een prachtige vrijwilligersdag.

En nogmaals, jullie zijn onmisbaar voor onze vereniging en wij willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de inzet, de tijd en het enthousiasme waarmee jullie GSV-Heemstede ondersteunen. Dankzij onze vrijwilligers bestaat GSV-Heemstede inmiddels (bijna) 75 jaar, een mooi jubileumjaar staat dan ook voor de deur, waarbij wij jullie hulp weer hard nodig zullen hebben. Het VB en de sectiebesturen vertrouwen op jullie begrip in deze!   

Met hartelijke GSV-Heemstede groet,

Namens het Verenigingsbestuur GSV-Heemstede

R.T.M. Akerboom

Voorzitter

*** GSV-Heemstede 75-jaar ***

op .

75          75           75           75         
 
GSV-Heemstede is opgericht in 1945, dat betekent dat wij dit jaar 75 jaar bestaan.
Dit willen wij uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom zullen er dit jaar diverse jubileumactiviteiten plaatsvinden.
 
De viering van het jubileum zal plaatsvinden op 14 november 2020, voor alle leden.
 
Daarnaast organiseren diverse secties hun eigen jubileumactiviteiten.
We hadden jullie graag de volledige agenda van de activiteiten van alle secties willen mededelen, maar vanwege de regeringsmaatregelen in verband met het coronavirus is een deel van deze activiteiten opgeschort en van een ander deel is de datum nog onzeker.
Zodra er meer bekend wordt laten we het jullie weten, hou de nieuwsberichten van deze website in de gaten.
 
75          75           75           75         
 

Mededeling i.v.m. het coronavirus

op .

Beste leden van GSV-Heemstede,

Bij deze deel ik jullie mede dat vanaf heden alle activiteiten van seizoen 2019/2020 geen doorgang zullen vinden. Dit naar aanleiding van de regeringsmaatregelen met betrekking tot de coronacrisis.

Het besluit betekent dat geen enkele activiteit binnen de secties tot en met 31 juli 2020 doorgang kan en mag vinden!

 

Namens het Verenigingsbestuur GSV-Heemstede

René Akerboom, voorzitter.

Info-boekje

op .

Het info-boekje van seizoen 2019-2020 is hier in te zien.

Er zijn op dit moment vrijwel geen fysieke exemplaren van het info-boekje meer te verkrijgen.

Gezien de huidige situatie dat alle activiteiten voor dit seizoen zijn gestaakt in verband met de coronacrisis, is veel informatie in dit boekje achterhaald en ondernemen wij geen actie om de voorraad aan te vullen.

Zodra er meer bekend is over de activiteiten voor komend seizoen 2020-2021, laten we u dat zo spoedig mogelijk weten via deze website.

 

 

Hoe spek ik de kas van GSV-Heemstede?

op .

vomar-klantenkaartWie GSV-Heemstede een warm hart toedraagt en bij Vomar Voordeelmarkt boodschappen doet, zorgt ervoor dat de clubkas gratis gespekt wordt.
Bij het afrekenen geef je gewoon 'De Klant-Is-Koningkaart' aan de cassière.

Op de Klant-Is-Koningkaart wordt bij de kassa bijgehouden hoeveel geld er aan boodschappen is besteed. Over het totaal bestede bedrag keert Vomar Voordeelmarkt eenmaal per drie maanden 0,5% uit aan de vereniging. Hoe meer leden van GSV Heemstede bij de Vomar Voordeelmarkt boodschappen doen, hoe meer onze clubkas gespekt wordt. Het enige wat je hoeft te doen is de kaart bij de vereniging te registreren. Je geeft je kaartnummer en naam door aan het secretariaat per e mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk naar postbus 309, 2100 AH Heemstede. Let op, naam en kaartnummer luisteren nauw.

Verder hoef je dan niets te doen.

Dit kan oplopen tot een heel aardig bedrag.

Heb je nog geen kaart? Vraag dan de Klant-Is-Koningkaart gratis aan bij de servicebalie van de Vomar of online: http://www.vomar.nl/klant-is-koning-kaart.html  

Help mee en steun GSV! Hartelijk bedankt!

U vindt altijd een Vomar vestiging bij u in de buurt
 
Heemstede

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com