Jaap Metselaar, Lid van Verdienste

op .

Tijdens de Algemene LedenVergadering (ALV) van 25 mei 2018 is Jaap Metselaar benoemd tot Lid van Verdienste. Jaap is vele jaren voorzitter geweest van de sectie Denksport en treedt nu af als voorzitter.

Rene Akerboom, voorzitter van het Verenigings Bestuur, heeft Jaap tijdens de ALV in het zonnetje gezet. Jaap kreeg tevens een speldje en een bos bloemen uitgereikt.

Jaap Metselaar Bloemetje

Jaap Metselaar Toegesproken

Voorverkoop Dansshow

op .

 
Op 9 juni 2018 is het zover dat de kinderen van de streetdance - en balletgroepen als echte sterren optreden in de jaarlijkse Dansshow van GSV-Heemstede.
Dit jaar met als titel: "Het eind van de regenboog".
 
U kunt entreekaartjes in de voorverkoop aanschaffen op
maandag 14 mei a.s. tussen 15.30 en 17.45 uur  
vrijdag 18 mei a.s. tussen 13.00 en 17.30 uur
vrijdag 25 mei a.s. tussen 13.00 en 17.30 uur
in het GSV-centrum.
De entreeprijs voor volwassenen bedraagt dan € 12,50 en voor kinderen t/m 12 jaar €  6,00
 
Ook op 9 juni a.s. kunt u kaartjes bij de ingang van de zaal in het Schoter Scholengemeenschap kopen maar dan bedraagt de entreeprijs
voor volwassenen € 14,00 en voor kinderen t/m 12 jaar € 8,00     
 
Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om een DVD van de dansshow te kopen.
De prijs hiervan is € 12,50 in voorverkoop en € 14,00 aan de zaal.
Ouders, die zich als hulp voor de gehele dag hebben aangemeld, betalen € 7,00
 

Leo vd Prijt lid in de Orde van Oranje Nassau

op .

Leo heeft een Koninklijke Onderscheiding!

Of zoals het in De Heemsteder stond van 2 mei 2018: "De koning deelt uit, het opspelden doet de burgemeester. Dit gebeurde op donderdag 26 april in het raadshuis."

Zie bijgevoegd de foto's en artikel uit De Heemsteder.

Lintje Leo Foto2

 Lintje Leo Artikel

Lintje Leo Foto1

 

 

Benoeming twee vertrouwenspersonen

op .

Het VB is bijzonder blij dat zij in de afgelopen vergadering twee vertrouwenspersonen heeft kunnen benoemen voor GSV-Heemstede. Bij een vereniging als de onze is een vertrouwenspersoon een heel belangrijke functie, zeker gezien alle maatschappelijke ontwikkelingen die dagelijks in de media tot uiting komen. Wij willen benadrukken dat niet alleen kinderen zich tot de vertrouwenspersonen kunnen wenden, maar dat zij voor alle leden van de vereniging benaderbaar zijn. Dit alles gaat in volledige anonimiteit.

Voor beide vertrouwenspersonen is het VB in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Verder zijn wij heel blij met het korte protocol dat beide vertrouwenspersonen hebben opgesteld en dat u kunt terugvinden op deze website onder de tab "veilig sporten". Daarnaast stellen beide zich kort aan u voor en zijn de contactgegevens van de dames op de website te vinden, zowel telefonisch als via e-mail.

Het VB zal in de nabije toekomst alle leden informeren, dus naast het informeren via de website ook een brief verzenden met relevante informatie over dit belangrijke onderwerp. Daarnaast is het de bedoeling dat de vertrouwenspersonen op termijn alle kinderen een keer bezoeken, enerzijds om zich voor te stellen, anderzijds om de rol van vertrouwenspersoon met de kinderen te delen en zo de toegang tot de vertrouwenspersonen laagdrempelig te maken.

Vanzelfsprekend hoopt het VB dat er nooit gebruik van de vertrouwenspersonen hoeft te worden gemaakt, maar mocht dit toch ooit het geval moeten zijn, dan vertrouwt het VB er op twee kundige en professionele krachten te hebben die het proces van begin tot einde goed en onafhankelijk kunnen begeleiden. Wij wensen Frederiek Stapel en Marit Huizinga-Boers veel succes als vertrouwenspersonen binnen GSV-Heemstede.

Namens het VB, René Akerboom

Info-boekje

op .

Het info-boekje van seizoen 2017-2018 is beschikbaar. Net als vorig seizoen wordt het boekje niet huis-aan-huis verspreid, maar kunt u het zelf op diverse plaatsen ophalen. U kunt het boekje ook inkijken of als pdf downloaden door hier met de muis te klikken.

Het info-boekje is verkrijgbaar:

- Bij het GSV-Centrum.

- In het folder-rek bij Sportplaza Groenendaal (*)

- Bij de folders in Bibliotheek Heemstede (*)

(*) Wij vullen de voorraad op deze locaties regelmatig aan, maar kunnen niet garanderen dat er een boekje aanwezig is op het moment dat u daar bent. Iemand anders kan u net voor zijn geweest. Op het GSV-Centrum is vanaf 1 september wel altijd een ruime hoeveelheid info-boekjes aanwezig.

 

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com